Aaltologo

Ilmainen ja ikärajaton konsertti

sunnuntaina 12.6.2016

Kaisaniemen puistossa Helsingissä

Artistit

Robin
Elastinen

Musiikin parissa teini-ikäisestä pojasta aikuiseksi kasvanut Robin täyttää syksyllä 18 vuotta. Hän teki viime vuonna ensimmäistä kertaa K-18 baarikeikkakiertueen, joka viimeistään todisti sen, että Robinin kuulijakunta ei rajoitu enää ainoastaan nuorisoon, vaan hänestä pitävät kaiken ikäiset.

Robin julkaisi keväällä tuplaplatinaa myyneestä Yhdessä-duettolevystään SuperDeluxe- erikoispainoksen ja syksyllä ilmestyy kirja, jota Robin on tehnyt yhdessä faniensa kanssa.

Robinin kotisivut
Anssi Kela
Anssi Kela

Anssi Kela julkaisi joulukuussa jatko-osan 14 vuotta vanhalle ”Puistossa” megahittilleen menemällä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Uudella ”Petri Ruusunen” kappaleella hän innostui räppäämään, joka oli kuulijoiden mieleen. Kappaletta kuunneltiin nopeasti suoratoistopalveluissa yli 2 miljoonaa kertaa, jonka myötä Anssista tuli neljäs kotimainen pitkänlinjan artisti, joka on napannut itselleen striimauskultaa.

Anssi Kelan kotisivut
Sanni
SANNI

Viime syksynä Vain Elämää ohjelmasta koko kansan tietoisuuteen noussut Sanni kiertää Suomea yli 100 keikan vuosivauhdilla.

Emma gaalassa kaksi kertaa vuoden naissolistiksi valitulla Sannilla on hallussaan Spotifyn päiväkohtainen striimiennätys Suomessa. Hänen uusinta helmikuussa julkaistua singleä ”Että mitähän vittua” kuunneltiin ensimmäisen vuorokauden aikana lähes 300 000 kertaa.

Sannin facebook-sivut
Maija Vilkkumaa
Maija Vilkkumaa

Keväällä ”Kaivopuiston jäät” singlen julkaissut Maija Vilkkumaa on yksi aikamme menestyneimpiä artisteja.

Hän on myynyt uransa aikana lähes 400 000 albumia, julkaissut useita kultaa ja platinaa myyneitä menestysalbumeita ja voittanut viisi Emma- palkintoa.

Kesällä hän kiertää tiiviisti festareita ja muita kesätapahtumia ennen elokuun lopussa alkavaa keikkataukoa, jolla hän valmistelee seuraavan albuminsa.

Maija Vilkkumaan kotisivut
JVG
JVG

JVG julkaisi viime syyskuussa 247365 – albuminsa, joka oli viime vuonna Suomen striimatuin levy Spotifyssä yli 24 miljoonalla kuuntelukerralla ja albumilta julkaistu single ”Tarkenee” oli vuoden striimatuin kotimainen biisi.

Toukokuussa JVG tekee kaksi megakonserttia Hartwall Arenalla ja syksyllä kaksikosta julkaistaan kirja ”Etenee – JVG:n tarina”.

JVG:n kotisivut
J. Karjalainen
Poets of the Fall

J. Karjalainen on onnistunut säilyttämään asemansa yhtenä Suomen rakastetuimmista lauluntekijöistä ja artisteista. Hänen levyjä on myyty kolmen vuosikymmenen aikana yli 700 000 kappaletta.

Viime marraskuussa J. Karjalainen julkaisi ”Sinulle, Sofia” – albumin, joka kertoo tarinoita hänen omasta elämästään. Levyn ensimmäinen single ”Stindebinde ”nousi ensimmäisellä viikolla suoraan Suomen radioiden toiseksi soitetuimmaksi kappaleeksi.

J. Karjalaisen
Cheek
cheek

Cheek palasi alkuvuonna näyttäväsi keikkalavoille tehden kaikkien aikojen suurimman Suomessa järjestetyn jäähallikiertueen, jonne myytiin yhteensä yli 75 000 konserttilippua.

Hän on ensimmäinen artisti maailmassa, jonka uusimman levyn kaikki kappaleet nousivat samanaikaisesti Spotifyn Top 10-listan kärkeen. Lokakuussa ilmestynyt Alpha Omega on pysytellyt julkaisustaan lähtien albumilistan kärkisijoilla ja se myi nopeasti triplaplatinaa.

Cheekin kotisivut
Juha Tapio
Juha Tapio

Juha Tapio on noussut yhdeksi maamme suosituimmista miesartisteista.

Hän julkaisi uuden ”Sinun vuorosi loistaa”-albumin lokakuussa 2015, joka on ollut myyntimenestys ja levyn nimikkokappale nousi heti julkaisun jälkeen radioiden soitetuimpien listalle.

Joulukuussa Juha Tapio päättää Sinun vuorosi loistaa kiertueen Hartwall –Arenalle ja jää sen jälkeen ansaitulle tauolle.

Juha Tapion kotisivut

Aikataulut

Esiintymisaikataulu

13.30 | OVET AUKEAA

14.30 - 15.10 | ROBIN

15.25 - 16.05 | ANSSI KELA

16.20 - 17.00 | JVG

17.15 - 17.55 | MAIJA VILKKUMAA

18.10 - 18.50 | J. KARJALAINEN

19.05 - 19.45 | SANNI

20.00 - 20.45 | JUHA TAPIO

20.55 - 21.35 | CHEEK

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kaija

Throwback

Täältä löydät kuvia ja videoita viime vuosilta!

Yleiso

Info

Ikärajat

Radio Aallon Helsinki-päivän konsertti on ilmainen ja ikärajaton. Suosittelemme, että alle 14-vuotiaat tulevat konserttiin huoltajan seurassa sekä käyttävän kuulosuojaimia. Alueella on paljon ihmisiä, joten pienten lasten kanssa tulee noudattaa äärimmäistä varovaisuutta.

Saapuminen

Konsertti järjestetään Kaisaniemen puistossa. Tule julkisilla – parkkipaikkoja ei ole! Konsertin sijainti Kaisanimessä on erinomainen julkisten kulkuneuvojen suhteen. Reittioppaasta löydät bussien, raitiovaunujen, metrojen ja lähijunien aikataulut.

Esteettömyys

Alue on esteetön. Pyörätuolivieraille on varattu lavan vierestä korotettu alue konsertin seuraamiseen. Tälle alueelle on oma sisäänkäynti, katso kartasta.

Turvallisuus

Sisäänkäynneillä on turvatarkastus. Järjestelmäkameroiden, videokameroiden, nauhureiden, retkikalusteiden, grillien, lemmikkieläinten, alkoholijuomien, laser-osoittimen, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen alueelle tai sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty.

Sateenvarjot ovat turvallisuussyistä kiellettyjä alueella. Sateen sattuessa suosittelemme sadetakkia.

Kuvaaminen kännykkäkameroilla ja pokkareilla on sallittua ilman salamaa.

Tupakointi on kielletty tapahtuma-alueella.

Kaikissa ongelmatilanteissa voi kääntyä järjestyksenvalvojien puoleen. Tunnistat heidät keltaisista ja oransseista liiveistä.

Hyödyllistä

Mukaan voi ottaa maks. 0,5 litran tyhjän tai avaamattoman vesi- tai virvoitusjuomapullon. Alueella on vesipiste juomapullon täyttämiseksi.

Suosittelemme varaamaan aikaa ja iloista mieltä konserttiin saapuessa.

Ensiapu

Alueelta löytyy ensiapupiste, vesipiste ja ruokaa voi ostaa kojuista.

Maksuvälineet

Varaa mukaan käteistä. Alueella on useissa myyntipisteissä korttimaksumahdollisuus, mutta häiriöiden varalta ja asioinnin nopeuttamiseksi suosittelemme varaamaan käteistä.

Narikka

Alueella on narikka, johon voi jättää tavaroita 2€ hinnalla.

Lastenvaunuja ei saa tuoda konserttialueen sisään turvallisuussyistä. Alueen ulkopuolella on lastenvaununarikka, mihin vaunut voi jättää. Lasta ei saa jättää yksin vaunuihin.

Radio Aalto

Radio Aalto tekee suoraa lähetystä alueelta. Kaikki artistit käyvät päivän aikana haastatteluissa lähetyksissä, mutta biisejä ei soiteta suorana Kaisaniemen lavalta radiosta. Voit seurata konserttia suorana lähetyksenä ruutu.fi sivustolta.

Konsertista on mahdollista katsoa videoklippejä ja artistihaastatteluja päivän aikana Radio Aallon sivuilta. Jokaisen artistin esiintyminen taltioidaan ja esityksistä on nähtävillä Nelosella koosteet elo-syyskuussa, yhteensä 8 jaksoa.

Ruokakojut

KESÄKONSERTIN RUOKAKUJA: Kokkikartano, Reissumies/Fazer, Panini, Snellman, Lakumyyjät, Cones

Medialle

Akkreditoitumiset voi lähettää osoitteeseen: kristiina.lintula@nelonenmedia.fi

televisioi Helsinki-päivän konsertin

Kilpailu

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

Radio Aalto