VOITA OIKEANLAISTA KEMIAA
KODIN SIIVOUKSEEN JA PYYKKÄYKSEEN

Kotimainen HETI on siivous- ja pyykinpesuaineiden tuotesarja, jonka tehoaineena on ympäristöystävällinen etikka. Raikkaan tuoksuiset puhdistusaineet on pakattu kierrätysmuovista valmistettuihin pulloihin.

Voita HETI-siivous- ja pyykinpesusarja tai kotisiivous!

Arvomme tuotteita päivittäin ja siivouslahjakortin kampanjan päätteeksi.

Osallistu painamalla START

Olet mukana kotisiivouksen arvonnassa!

Olet mukana Heti-siivous- ja pyykinpesusarjan arvonnassa!

Lähetä vastaus

Vaikuta ja kerro vielä haluaisitko jonkin tietyn tuotteen valikoimaamme?

Yhteystietolomake

Täytä yhteystietosi ja olet mukana HETI-tuotesettien (arvo n. 40 €) tai siivouslahjakortin (arvo 150 €) arvonnassa.

Kiitos osallistumisesta!

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä voittajiin!

Haluatko pelata uudestaan? >>
Tutustu HETI-tuotteisiin >>

Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Berner Oy, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Kotisiivousta tänne HETI -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.radioaalto.fi/heti

Osallistumisen ehdot

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet ja markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 13.5.-26.5.2019 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivuilla https://kampanjat.radioaalto.fi/heti olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Palkintona arvotaan voittajille 10 kpl HETI-tuotesettejä (sis. 7 HETI-tuotetta). Palkintosetin arvo on noin 40 €. Lisäksi arvotaan yksi siivouslahjakortti, arvo 150 €. Tuotepalkintoja arvotaan arkipäivinä kampanja-aikana. Siivouslahjakortti arvotaan 29.5.2019 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Palkinnon voittaja voidaan mainita Radio Aallon ja Bernerin kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

×