Libero Touch

ILMIANNA IHANA
UUSI ÄITI JA VOITA!

Vauvan tuoksu, uusi maailma, tuoreiden vanhempien ilo…

Ensimmäiset päivät vauvan kanssa.

lue vinkit!

Hyvä alku imetykselle.

lue lisää!

Hyvät unitottumukset.

näin kaikki saavat levätä!

Imettävän äidin ruokavalio.

katso vinkit!

Libero haluaa muistaa äitejä äitienpäivän kynnyksellä. Ilmianna ihana uusi äiti! Voit voittaa hemmottelulahjakortin itsellesi ja ihanalle uudelle äidille. Lisäksi arvotaan upeita, erittäin pehmeitä Libero Touch -vaippakakkuja elämän ensihetkiin. Täydellisesti räätälöityä pehmeyttä lapsellesi.

Lue lisää Libero Touch-vaipoista

×

Kilpailun säännöt

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa http://kampanjat.radioaalto.fi/liberotouch

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Yhteystiedot hävitetään arvonnan päätyttyä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 30.04. – 13.05.2018 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivuilla olevassa lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu/Lähetä tai muuta vastaavaa painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan arvonta

Arvonnan palkintona on 4 kpl 200 euron arvoisia Elämyslahjojen lahjakortteja (avoin lahjakortti). Lisäksi arvotaan 28 kpl vaippakakkuja sekä tuotepaketteja. Lisäksi arvotaan 28 kpl 50 euron arvoisia Elämyslahjojen lahjakortteja (avoin lahjakortti). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnot arvotaan 14.05.2018 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta kahden viikon sisällä voittajan kontaktoinnista, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.