Santander toivottaa

Hyvää joulumieltä!

Ehdota minne Sinä haluaisit lähettää jouluiloa!

Toivoisitko jouluyllätyksen vapaaehtoistyössä uurastaville, jouluisen musiikkiesityksen vanhainkotiin tai jouluherkkuja sairaalan tai vaikka eläinsuojelun henkilökunnalle? Santander toteuttaa joulutoiveita ja kaikkien ehdotuksen lähettäneiden kesken arvomme joka viikko siivouslahjakortteja.

Yhteystietolomake

Täytä yhteystietosi ja olet mukana siivouslahjakortin arvonnassa.

Santanderin joulu on täällä taas - entistä suurempana!

Elä enemmän - Santander tekee hyvää pitkin vuotta. katso tästä »

Elä enemmän - pienet asiat ilahduttavat. Fillari Pop Up. katso tästä »

Elä enemmän – turvallisempaa tassuttelua. Koirapuisto Pop Up. katso tästä »

Ehdota minne Sinä haluaisit lähettää jouluiloa
ja osallistu arvontaan!

Kiitos osallistumisesta
- ihanaa joulumieltä Sinulle!

Santander - Elä enemmän

Kilpailun säännöt

Järjestäjä
Santander Consumer Finance Oy, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Lähetä hyvää joulumieltä-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteissa
http://kampanjat.radiosuomipop.fi/santanderjoulu17
http://kampanjat.helmiradio.fi/santanderjoulu17
http://kampanjat.radioaalto.fi/santanderjoulu17

Osallistumisen ehdot
Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 27.11.2017-22.12.2017 välisenä aikana. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla.

Palkinnot ja voittajan valinta
Palkintoina arvotaan jouluyllätyksiä. Jouluyllätykset ovat hyvän mielen elämyksiä (esim. musiikkiesityksiä) tai jouluisia tuotekoreja vähintään kolmeen toivottuun kohteeseen. Lisäksi arvotaan 4 kpl siivouslahjakortteja (à arvo 150 €). Radiolähetyksessä mainitut esimerkkitarinat eivät kaikki voita siivouslahjakortteja eivätkä myös ole välttämättä valittuja Jouluelämys-kohteiden saajia. Palkinnot arvotaan 27.11.2017-25.12.2017 aikana kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon luovuttamisesta Suomessa. Palkinto postitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Sääntöjen muuttaminen
Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen milloin tahansa.

×