Santander toivottaa hyvää joulumieltä!

Minne sinä haluaisit lähettää jouluiloa? Ehdota ja voita itsellesi siivouslahjakortti.

Toivoisitko jouluyllätyksen vanhainkotiin tai vapaaehtoistyössä uurastaville?
Tai jouluherkkuja päiväkodin henkilökunnalle tai tarpeellisia tarvikkeita hylätyille eläimille?

Ehdotuksen lähettäneiden kesken arvomme joka viikko siivouslahjakortteja.

Täytä yhteystietosi ja olet mukana siivouslahjakortin arvonnassa.

Kiitos
osallistumisesta!

Ihanaa joulumieltä Sinulle!

Santander – Elä enemmän >>

Kilpailun säännöt

Sulje

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Santander Consumer Finance Oy, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Lähetä hyvää joulumieltä-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa http://kampanjat.radioaalto.fi/santanderjouluiloa

Osallistumisen ehdot

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet henkilöt merkitään Järjestäjän potentiaalisten asiakkaiden ja pysyvän markkinointitiedon rekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin rekisteriselosteen ja henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Lisäksi sähköistä markkinointia (sähköposti) varten on pyydetty erikseen lupa.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 26.11.2018-21.12.2018 välisenä aikana. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä http://kampanjat.radioaalto.fi/santanderjouluiloa olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla.

Palkinnot ja voittajan valinta

Palkintoina arvotaan jouluyllätyksiä. Jouluyllätykset ovat hyvän mielen elämyksiä (esim. musiikkiesityksiä) tai jouluisia tuotekoreja vähintään kolmeen toivottuun kohteeseen. Lisäksi arvotaan 4 kpl siivouslahjakortteja (à arvo 150 €). Radiolähetyksessä mainitut esimerkkitarinat eivät kaikki voita siivouslahjakortteja eivätkä myös ole välttämättä valittuja Jouluelämys-kohteiden saajia. Palkinnot arvotaan 26.11.2018-27.12.2018 aikana kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvonta/kilpailuvoitoista arvonnan/kilpailun suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon luovuttamisesta Suomessa. Palkinto postitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Voittajan nimi voidaan julkaista Nelonen Media Radioiden kanavissa ja/tai Santanderin valitsemissa medioissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen milloin tahansa.

Sulje