Veikkaa viikon aurinkoiset päivät

Voita Sunpro-aurinkosuojatuotteita!

VINKKI!

Erityisesti lapsille suunniteltu vain fysikaalisen suojan sisältävä aurinkosuojavoide SK50+ on sävyltään sininen, joten levitettäessä voi varmistua tasaisesta suojasta. Vedenkestävä koostumus.

Sunpro-tuoteperheestä löytyy jokaiselle sopiva aurinkosuoja. Suojakertoimet ovat korkeita tai erittäin korkeita (30, 50 ja 50+) ja sarjasta on saatavilla myös allergiatunnukselliset hajusteettomat sekä väriaineettomat vaihtoehdot herkälle iholle.

Voit valita voiteen, puikon tai suihkeen tarpeesi mukaan.

Katso tästä Sunpron laaja valikoima.

Veikkaa aurinkoiset päivät!

Kaikkien arvanneiden kesken arvotaan joka arkipäivä Sunpro-aurinkosuojatuotteita!

Valitse ensin lääni

Valitse jokin lääni

13.-19.5.

 • Ma

 • Ti

 • Ke

 • To

 • Pe

 • La

 • Su

20.-26.5.

 • Ma

 • Ti

 • Ke

 • To

 • Pe

 • La

 • Su

VINKKI!

Erityisesti lapsille suunniteltu vain fysikaalisen suojan sisältävä aurinkosuojavoide SK50+ on sävyltään sininen, joten levitettäessä voi varmistua tasaisesta suojasta. Vedenkestävä koostumus.

Täytä vielä yhteystietosi ja olet mukana Sunpro-aurinkosuojatuotesettien arvonnassa (arvo n. 135 €).

Kiitos osallistumisesta!

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä voittajiin! Valitse aurinkosuoja käyttäjän ja kohteen mukaan!

Tutustu täältä

VINKKI!

Erityisesti lapsille suunniteltu vain fysikaalisen suojan sisältävä aurinkosuojavoide SK50+ on sävyltään sininen, joten levitettäessä voi varmistua tasaisesta suojasta. Vedenkestävä koostumus.

Apteekista.

Kilpailun säännöt

Sulje

SUNPRO-ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Orion Oyj, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Sunpro-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteissa https://kampanjat.radioaalto.fi/sunpro

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Yhteystiedot hävitetään 1 kuukauden kuluttua arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 13.-26.5.2019 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://kampanjat.radioaalto.fi/sunpro Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Palkintona arvotaan 10 kpl Sunpro-aurinkosuojatuotesettejä. Setti käsittää kaikki kahdeksan Sunpro-tuotetta (tuotesetin arvo noin 135 €). Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnot arvotaan 13.-26.5.2019 välisenä aikana kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista Nelonen Median radioiden kanavissa ja/tai Orionin omassa mediassa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.